Sosyal Medya Yönetimi

 

 

  Öncelikli rakiplerinizin sosyal medya hesaplarını analiz ediyor ve çıkan sonuçları yol haritamızda esas alıyoruz. Ardından tüm sosyal medya hesaplarınızı


  - Takipçiler
  - Paylaşımlar
  - Etkileşimler
  - Dönüşümler
  - Satışlarınıza etkileri
  - Reklam dönüşümleri
  - Yorumlar
  - Mesajlaşmalar
  inceleyerek çıkarttığımız raporları sizlerle paylaşıyor ve yol haritamızı çıkartıyoruz.

 


  


 

 

Sosyal Medyanın Gücü


  İletişimde güçlü bir kaynak haline gelen ve en önemli özelliğinin istediğiniz kitleye zaman ve mekan gözetmeden ulaşabilme imkanı sağlamak olan sosyal medya, doğru yönetildiğinde eşsiz bir pazarlama aracı olarak markalara ekstra değer katmaktadır. Teknoloji ve iletişim araçlarının baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüzde, firmaların ulaşmak istedikleri kitlelere en etkin biçimde ulaşmaları ve sektörde güçlü bir biçimde yer almaları için sosyal medyayı doğru bir şekilde kullanmaları gerekmektedir. Bu nedenle firmaların her geçen gün sosyal medya konusunda, bilgiye, yetişmiş iş gücüne ve doğru içerik üretimi ile yönlendirilmeye ihtiyaçları artmaktadır. Sunduğumuz bu hizmet ihtiyaç duyulan iş gücünü sizlere vermeyi hedeflemektedir.

 

  *Biz bunların yanı sıra size sosyal medyada yer almak için beş ayrı neden sunuyoruz;

 

       
 


  
 
 İlişkileri Geliştirmek


  Sosyal medyanın size en gerçek getirisi müşterileriniz ile direkt iletişim halinde olacak olmanızdır. Paylaşım yaptığınız içerikler ile birebir etkileşim haline geçecek olmanız size ayrıcalık    sağlayacaktır.

 


  
Sosyal CRM


  Sosyal medya kanallarınıza gelen müşteri şikayet, memnuniyet ve önerilerini anında yanıtlayarak markanızın "itibar değerini" güven altına alıyor ve yükseltiyoruz. Ayrıca kullanıcı yorumlarını, mesajlarını anında yanıtlayarak müşteri memnuniyetini öncelik veriyoruz.
 




  
 
 Monitoring (Dijital Medya Takibi)


  Sizin belirlediğiniz kelimelerle rakip internet siteleri ve sosyal medya hesaplarında aramalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ardından arama sonuçlarını bahsedilen konu, negatif / pozitif olmasına göre sınıflandırıyoruz. Bu sayede çıkan arama sonuçlarını markanız için izliyor/ayrıştırıyor/analiz ediyoruz.

 


  
Marka Bilinirliği Yaratmak


  Sosyal medyada var olmanız demek, markanız için popülerlik ve öncelik sağlamanın yanı sıra daha fazla kişiye ulaşmak ve firmanız hakkında bilinirlik sağlamak demektir.

 


  
Tanıtım


  Sosyal medya en etkin şekilde doğru içerik ile kendinizi ifade etmenize olanak sağlar. Hesaplarınız üzerinden alacağınız olumlu veya olumsuz yorumlara direkt olarak ulaşabilir ve % 100  müşteri memnuniyeti sağlayabilirsiniz. Yine sosyal medya üzerinden ürün ve firma reklamınızı yapabilirsiniz.

 


  
Promosyonlar


  Sosyal medya pazarlama sayesinde, takipçilerinize ve müşterilerinize özel indirimlerden ve fırsatlardan haber verebilir, kısa ve uzun zamanlı kampanyalar oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz kampanyalar ve indirimler aracılığı ile kitlenizi artırıp bilinirlik sağlayabilirsiniz.

 





 
 Pazar Araştırması


  Sosyal medyayı ayrıca sektör araştırması ve tüketici talep ve şikayetleri ile ilgili araştırmalar yapmak içinde kullanabilir, analiz yapar ve pazar payınızı yükseltebilirsiniz.

 

 Not  : Yapılacak olan paylaşımlar, öncelikle sizlerin onayına/beğenisine sunulur ve onay sonrası paylaşım yapılır. Ayrıca sizlere haftalık raporlar sunulur.